Yeşilyurt İlkokulu

Vizyon: Okulumuz; eğitim ve öğretimde , tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde vitrindir. Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler, görevini yerine getirmede endişeleri yoktur, birlik ve beraberlik, dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir. Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.

Misyon: Okulumuzda; Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen,kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:30
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yesilyurtaltintasio.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLYURT KÖYÜ YEŞİLYURT KÜME EVLERİ NO 25 ALTINTAŞ / KÜTAHYA

Öğretmen :-

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Köyü Altıntaş/KÜTAHYA

Adres - YEŞİLYURT KÖYÜ YEŞİLYURT KÜME EVLERİ NO 25 ALTINTAŞ / KÜTAHYA

Ulaşım Minibüs ve özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Altıntaş ilçesine 23 km, Kütahya iline 70 km uzaklıkta.